logogray

varer =
Handlevogn
Sum totalt =

Store forskjeller i effektivitet og sikkerhetTestmerke

 

”Förbränningstoaletterna från Cinderella förbränner avföringen både bäst och säkrast i Testfaktas test. Tre konkurrerande toaletter får mer eller mindre underkänt på säkerhetsdelen. Eld i baken får en bokstavlig innebörd.”

 

Slik oppsummerer Testfaktas test av tilgjengelige forbrenningstoaletter på det skandinaviske markedet i dag. Cinderella Comfort - Best i uavhengig produkt test! Cinderella Comfort var i 2014 en produktnyhet som har blitt kåret til det beste produktet i en uavhengig test utført av Testfakta i Sverige. De har testet et utvalg av elektriske forbrenningstoaletter på markedet og Cinderella Comfort kom seilende ut som en klar vinner. Våre to elektriske forbrenningstoaletter Classic og Comfort har vært gjennom den første uhildede testen av alle tilgjengelige forbrenningstoaletter i markedet. Cinderella - med over 45.000 toaletter i markedet - har i en årrekke vært forbrenningstoalettet som har satt listen i forhold til komfort, brukervennlighet, kvalitet og kapasitet. – Nå er det vitenskapelig etterprøvd og bevist. Testen bekrefter at strategien med å ta kundene på alvor er en klok strategi. Gjennom utstrakt kontakt med kunder over mange år har det vært kontinuerlige produktforbedringer som våre, til enhver tid, nye kunder får nyte fruktene av. At testen ikke sier noe om design sier oss at avstanden til de andre toalettene er enda større en det testen konkluderer med.

 

 BINARY 96535

 BINARY 96533toalett test1

 BINARY 96536

 BINARY 96529

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Testfakta

 

Testfakta i Sverige er et av Nordens aller største test og research selskap som har spesialisert seg på labratorietesting og utprøving av konsumentprodukter. Alle Deres tester utføres av sertifiserte test - og forskningslabratoriumer, spesialiserte innen ulike produkt og testområder. Tolkningen og betydning av testresultatet gjøres av Testfakta i samråd med labratoriene og utenforstående eksperter innen gjeldene fagområder.

 

Testresultat

(Klikk på bildet for link til testen på testfakta.se)

 

Best test tabell

Aktiviteter

Følg Cinderella

Utviklet av FlashMedia AS